PHP Developer

Solliciteer nu

PHP Developer

PHP Developer

Als PHP Developer ga je bij GET-E aan de slag om te werken aan uitdagende modules van het systeem.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) programmeur ben je onderdeel van het IT team bestaande uit 4 programmeurs. De voornaamste werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van het IT team in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten aan het GET-E reserveringsplatform. Hierbij moet je denken aan vernieuwende dashboards voor reisbureaus, API koppelingen met andere reserveringssystemen en nieuwe functionaliteiten die het boeken van onze service nog gemakkelijker maakt!

Naast het meelopen met deze reguliere werkzaamheden wordt je ook in de gelegenheid gesteld om nieuwe ideeën uit te werken binnen GET-E. Om je hiervoor te begeleiden is er een team ervaren programmeurs aanwezig om het meeste uit je stage te halen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en talentvolle studentprogrammeur met ervaring in PHP (Laravel). 

Je hebt kennis van:

  • PHP
  • Laravel
  • PHPUnit

Pre's:

  • Amazon Web Services
  • Linux

Jouw Profiel

Ben je gedreven en ga je graag de uitdaging aan om nieuwe innovatieve ideeën te bedenken en uit te werken? Zo ja, dan ben je bij ons bij het juiste adres. Verder ben je communicatief sterk en beheers je de Engelse taal goed.

Wat bieden wij?

  • Aantrekkelijke Stagevergoeding
  • Veel vrijheid
  • Leuke collega's
  • Meedoen in snel groeiende start-up
  • Contacten in het buitenland

Over GET-E

GET E is een dynamisch bedrijf in het wereldwijd reserveren van airport transfers, taxi)vervoer van en naar de luchthaven). Het invullen van deze nieuwe service in de reisindustrie maakt het mogelijk om een reis door2door vooraf te boeken! Dit houdt in dat naast het boeken van een vlucht en hotel, ook het vervoer van en naar de luchthaven vooraf online te boeken is. Op dit moment hebben we een netwerk van 120 luchthavens in Europa, waar wij onze service aanbieden. Onze ambities gaan echter verder dan de grenzen van Europa en wij zijn nu de voorbereidingen aan het treffen voor uitbreiding naar Noord Amerika, Midden Oosten en Azie.

GET-E legt daarnaast een focus op ZERO Emission taxivervoer door het aanbieden van elektrische taxi's zoals de Nisan Leaf, de Nissan e-NV200 en de Tesla Model-S.

Onze service is hoofdzakelijk gericht op de zakelijke reiziger waarbij efficiënt reizen centraal staat en de reiziger die duurzaam vervoer als belangrijk ervaart. Het doel van GET-E is het integreren van het reserveringsplatform in de reisindustrie, waarin op dit moment een zeer omvangrijke ontwikkeling plaats vindt in het aanbieden van door2door reizen.